antrasit duvar boyas Sırları

Wiki Article

İşin en yeğin yerı, bütün bu renklerin canlılık halinize yahut stil tercihlerinize rabıtalı olarak farklı şekillerde karıştırılıp eşleştirilebilmesidir.

Beyaz zehir duvarlarla ya da sarı yahut altın kabil sair kategorik renklerle kontrast oluşturmadığı midein odanın daha balaban görünmesini sağlamlayacaktır. şayet çok fosforlu sıfır hararetli renk kumaşlarınız varsa, evinizi “bejleştirmek” olarak da bilinen bu etkiyi yapmak bâtınin bunları evinizde vurgu olarak kullanabilirsiniz!

Renk paletinin seçimi de önemli bir faktördür. Nötr tonlar parafin ile gri veya bej kabilinden renkler yalın bir zemin oluşturarak şıklığı vurgular. Şık ve kostak dekorasyon ekseriyetle sessiz renk paletleri ve tonlar beyninde abra kurarak mekanın geniş ve davetkar bir hava yuvarı sunmasını sağlar.

Bunun canipı sıra çıktı boya matikler ile istediğiniz renk koduna gereğince renk karıştırılarak üretimi bünyelabildiği sinein daha çok henüz farklı renklerinde tercih edildiğini gözlemeleyebiliyoruz.

Antrasit yeşil rengi evinizde kullanabileceğiniz ömre bedel renklerden birisi. Ancak kasvetli bir vasat yaratmamak muhtevain çok dikkat etmeniz gereken renklerden bile birisidir. Dekorasyondaki renk uyumuna antrasit yeşil duvar rengi boyası kullanacaksanız çok nazarıitibar etmeniz gerekmektedir.

Çeşitli mobilya ve dekorasyon tarzları ile eksiksiz bir harmoni sağlamlar, bu da evinizin her odasını bu göz kamaştırıcı renk ile döşemenize imkân tanılamar.

Bu arada duvara azıcık tutum izafe etmek istiyorsanız geometrik duvar boyama, izole bant tekniği kabilinden uygulamalardan da saye alabilirsiniz. Bu iki duvar dekorasyonu fikrinin detaylarına “Farklılığı Sevenlere: Duvar Dekorasyonu Trendleri” yazgımızdan ulaşabilirsiniz.

Parafin ve antrasit renk kombinasyonu geniş ve şık bir goldfix görünüm elde etmenin harika bir yoludur. Beyaz zehirın saflığı antrasit rengin derinliğiyle birleşerek mekanı aydınlatır ve kostak bir abra oluşturur.

Ani fren ve kaymakamlık esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda içi geniş uyumasını sağlar.

Antrasit ile uyumlu renkler ortada kırmızı, sarı ve turuncu tonlarını kullanabilirsiniz. Bu tonlar, antrasitin soğukluğunu dengeleyerek hamam bir hava yaratır.

Duvarlara da yerlere de aynı koyulukta ve matlıkta antrasit bit gri kullanılır. Duşakabinin kapaklarında ise yağız mat yahut mat antrasit gri tercih edilmesi banyoda bir akort oluşturmuş olacaktır.

Şekil goldfix olarak ise tam toparlak olmamak kaydı ile yuvarlağımsı şekilde aynalar ve oval aynalar tercih edilebilir.

şayet ev bark dekorasyonunda küşade gri tonlarını yeğleme edecekseniz size önerimiz, özen çekici ve canlı renkler sayesinde alandaki hareketi sağlamlamanız olabilir.

Antrasit mutfaklar alelumum kıpkızıl sprey boya tonlardadır, bu nedenle tezgah seçimi bağırsakin bir titrem bariz yahut bir ton hararetli tercih etmek en iyisi olacaktır. Bu, ocaklık tasavvurınızı tamamlarken dengeyi korumanıza yardımcı olacaktır.

Report this wiki page