En Kuralları Of antrasit duvar boyas

Wiki Article

İnsanın katıksız çevreden tevakki ihtiyacı mekanın oluşmasında en önemli amil olurken mekanı şekillendiren ve ona fehva katan önemli unsurlar arasında renk de vaziyet allıkır.

Now the LBMA maintains and publishes the Good Delivery Lists for gold and silver, which sets the benchmark for gold and silver mühür bars worldwide.

Antrasit renkli avizeler veya aplikler soy dâhili ışıklandırma sistemine beğenilen bir dokunuş ekler. Bu janr armatürler antrasit rengin yoğun ve ensesi kalın tonlarıyla odanın atmosferini şekillendirir. Tatlı ışığı dağıtarak mekanı hamam ve davetkar bir hale getirir.

Bir mekanda begayetya kaçılmadan kontrast renklerin kullanılması da o mekanı eşsiz hale getirebilecek önemli bir ayrıntıdır.

Hane dekorasyonu bünyelırken antrasit; duvarlarda, mobilyalarda ya da aksesuarlarda kolayca kullanılabilen bir tondur.

İşte bu duvar boyasını uygularken oflaz gerilar elde etmenizi sağlayacak bazı omurga ipuçları:

Antrasit renk aksesuarlar sair renklerle kolaylıkla kombin edilebilir bu da aile sahiplerine geniş bir tasarım özgürlüğü sağlar. Möble ve aksesuarlarda antrasit renklerini içmek mekanın giderek modasını geçmeyen bir şıklıkla donatılmasını katkısızlar.

Dunda Marshall antrasit grilerini kodları ile alay malay verdik. “Henüz detaylı çıkmak dâhilin Marshall boya renkleri yazkaloriı okuyabilirsiniz.”

Mutfak dolaplarında da antrasit renk çoğunlukla yeğleme edilen bir seçenektir. Bulunmuş olduğu sahaın stilini yapıcı yönde etkileyen antrasit sağlamlık ve yüreklilik duygusunu kullanıcıya sunması bakımından da etkilidir.

Antrasit rengi özellikle ciddiyet isteyen ve nötr bir yaka gösterilmesi mergup her sektörde birinci tercih olarak kullanılmaktadır. Antrasit grinin kullanıldığı kafalıca sektörler şunlardır:

Duvarlara da yerlere bile aynı koyulukta ve matlıkta antrasit bit gri kullanılır. Duşakabinin kapaklarında ise yağız mat veya mat antrasit gri yeğleme edilmesi banyoda bir harmoni oluşturmuş olacaktır.

Parafin ve yağız renklerin antrasit gri dekorasyon karışımından elde edilen gri, dekorasyonda sık sık tercih edilir. Gri duvar boyası; az daha her renk ile intibak sağlaması, modern ve yalın bir görünüm yaratması ve farklı tonları yardımıyla goldfix birhayli farklı goldfix tarzda dekorasyona geçim sağlaması sebebiyle sık sık tercih edilir.

Antrasit gri tonları beyninde derinliği ve zenginliği söz gelişi ederken sair renklerle şahane bir uyum karınerisindedir.

Banyo içinde balkı bir yapı yahut dizayna destur verilmeden sadece mat tonlarda antrasit gri renginde oluşturulan bir dekorasyon iç mimarlar tarafından da yeğleme edilen ve önerilen bir tasarımdır.

Report this wiki page